NOTRANJA VRATA

Zidom.si - Vrata
Na voljo so vsa vrata iz ponudbe podjetij LIP BLED in LIKO VRHNIKA.

NOTRANJA VRATA LIP BLED

Rezultat prepletanja sodobne tehnologije in človeškega dotika so uporabni, estetski ter naravni prijazni izdelki, ki vas razveseljujejo ter v vaš dom vnašajo toplino in prijetnost.

Notranja vrata z vsakim detajlom izražajo odnos podjetja do lesa in kakovosti izdelkov ter skrb za okolju in zdravju prijazno proizvodnjo. S pomočjo narave ustvarjamo najkvalitetnejša vrata.

Notranja vrata se razlikujejo po:
 • oblikah (igriva modernost, neminljiva eleganca, umirjena poslovnost),
 • barvah (široka paleta kakovostnih barvnih premazov),
 • površinah (gladka, posebej odporna, kombinirana iz več različnih furnirjev, polna steklena vratna krila),
 • notranji sestavi (funkcijska vrata z dodatnimi izolacijami, sredice iz polnih ali perforiranih ivernih plošč ali satja),
 • robovih (ostri, zaokroženi, profilirani, ravno obžagani),
 • načinu odpiranja (enokrilna, dvokrilna, drsna vrata pred steno, drsna vrata v steno, predelne stene),
 • tipu furnirja (hrast-grča, hrast svetli, hrast beljen fine-line, hrast lužen, hrast fine-line, zebrano, bukev, javor, jesen beli, limba, mahagonij fine-line, wenge,...),
 • dodatkih (možnost kombiniranja s steklom, okrasnimi letvicami, inox vstavki, intarzijami),
 • možnost notranjih vrat s skritimi nasadili

Pri vsakem elementu lahko izbirate med posameznimi možnostmi in si tako oblikuje vrata povsem po svojih individualnih željah in potrebah.FURNIRANA NOTRANJA VRATA

VIVACEline

Značaj se kaže v podrobnostih. Z uporabo kakovostnih vrst furnirja kot sta oreh ali hrast grča ustvarjamo izbrana vrata po meri sodobnega posameznika, ki poudarijo individualnost vašega stanovanja.

HIGHline

Les je živ material, ki je najlepši v svojem naravnem videzu. Prefinjen minimalizem poudari toplino lesa. Edinstvenosti svojega prostora dajte zagon z uravnoteženimi linijami.

LIFEline

Življenje plemeniti harmonija nasprotij. Odkrijte prednosti kombinacije stekla in lesa, ki z raznolikimi oblikami oustvarjajo vaš osebni stil. Z uporabo magnetne ključavnice bo tudi zapiranje vrat postalo elegantnejše.

INline

Očarajte z drzno enostavnostjo. Z dinamičnimi in modernimi linijami poživite notranje oblikovanje ter izkažite svojstven značaj.

GREENline

Narava prepriča s prvinskostjo. Njeni ljubitelji zato prisegajo na umirjene barve in oblike, ki o svoji kakovosti pričajo same. Enotna površinska struktura se prilega tudi modelom z izrezi.

DESIGNline

Zakaj vrata ne bi bila tudi okrasni element? Pustite domišljiji prosto pot in s svežo kombinacijo materialov in krasnih letvic ustvarite edinstveno identiteto prostora.

STILline

Razkošje lesa zažari s premišljenim oblikovanjem. Za izbrane okuse smo zasnovali naravno elegantna vrata.

NOTRANJA VRATA Z IMITACIJO FURNIRJA

TOPline

Individualnost doma je izražena tudi z inovativnimi sodobnimi materiali. Igrivi minimalizem navidezne tekstilne revleke vrat in nevsakdanji načini obdelave imitacij lesenih površin v prostor vnašajo domačnost.

VISIOline

Vrata zabeležijo vsak naš stik z njimi. Nemirni vsakdan poslovnih objektov ter stanovanj z radoživimi otroci zahtevajo pogostejše čiščenje. Posebej za to smo zasnovali linijo trpežnih vrat, ki jih je mogoče enostavno vzdrževati.

BASICline

Priljubljenost gladke površine imitacije furnirja tiči v enotni strukturi in ugodni ceni.

POLNO STEKLENA VRATA

AIRline

Napolnite prostor s svetlobo. Elegantna steklena površina diskretno razmejuje, z razgibanimi peskanimi ali iskanimi vzorci pa lahko določite, koliko naj ostane skrito.

PLESKANA VRATA

COLORline

Svežina belih vrat z enostavnimi vzorci, odpira nešteto možnosti ureditve prostora s prefinjeno nedolžnostjo.


DVOKRILNA VRATA

DUOline

Aktivnemu življenjskemu slogu sledi tudi notranja oprema. Dvokrilna vrata pri katerih so možne različne kombinacije površin in robov, olajšajo tako premike številnih gostov kot največjih kosov pohištva.

DRSNA VRATA

SLIDEline

Odkrijte možnosti gibanja. Praktična drsna vrata, ki se odpirajo pred steno ali v njo, so dobrodošla ideja predvsem za manjše prostore.

VARNOSTNA VRATA

SECURAline

Vrednost doma je neprecenljiva. Ker se zaščita in brezskrbnost začneta že na domačem pragu, lahko zanesljivost vhodnih vrat dodatno zagotovite z ojačanim okovjem ter posebno konstrukcijo krila. Različne zaščitne lastnosti vrat so mogoče v vseh variantah modelov GREENline, VIVACEline, HIGHline, TOPline in VISIOline.

  Možne zaščitne lastnosti vrat:
 • zvočna izolativnost,
 • protivlomna zaščita,
 • klimatska odpornost,
 • dimotesnost,
 • ognjevarnost.NOTRANJA VRATA LIKO VRHNIKA